OM OSS

Westmeres motto är enkelt, vi fokuserar på Dig. 

Vår framgång bygger på din framgång.

Westmere Access & Communication har mer än 20 års erfarenhet av ICT, telekommunikation, säkerhet och integration. Företaget grundades 2015 med mål att utmana marknaden med nya lösningar. Därför har vi på Westmere tagit fram ett marknadsledande koncept för att stötta marknaden att istället för de dominerande icke-standardiserade och proprietära systemen som är i majoritet just nu, tillse öppenhet och skräddarsydda system efter kundens unika behov. Våra öppna standarder ger oss en möjlighet att jobba mer modulärt och skalbart, kunden har valfrihet utnyttja sitt eller vårt partnernätverk för att producera eller integrera nya lösningar efter behov.

ICT som helhet och allrahelst passersystem utvecklas snabbt, vilket ställer höga krav på beställaren. Dagens lösningar med dess teknik på marknaden idag fanns inte tillgänglig för 5 år sedan, vilket ställer väldigt höga krav på beställaren!

Med Westmere som er Trusted Advisor kan beställare stöttas hur man kan tackla denna nya situation och minska risken i kommande projekt. Genom att undvika inlåsningseffekter till system av leverantörer med egna proprietära och snäva koncept, kan ni snabbt adaptera er till de nya förutsättningarna och istället använda alla marknadens möjligheter och lösningar nu och i framtiden.

Westmere jobbar för att hjälpa våra kunder skörda frukterna av de lösningar som finnas tillhands idag och i framtiden. Därför jobbar Westmere kundfokuserat med öppna lösningar och standarder som stödjer de innovativa lösningarna på marknaden idag och rustar för morgondagens utmaningar.