Access-System & Porttelefoni

Westmere erbjuder flexibla erbjudanden antingen som ett helhetsåtagande gällande installation av Access-System & Porttelefoni eller även mer modulära skräddarsydda kundanpassade lösningar. Detta för att ge kunden maximal frihet inom ramen för Westmeres omfattande kapabiliteter. Westmeres Access-System erbjudande One-Access; består av Smart Access (digitala lås), Smart Entry (Porttelefon), Cloud Access (back-end system med IP-Växel). One-Access är en flexiblel, modulärt standardiserad lösning som erbjuder en framtidssäkrad miljö då den är icke-proprietär samt robust skalbar för att kontinerligt ge maximal användarglädje!

Westmere fokuserar på att ta fram skräddarsydda lösningar som består av standardiserade moduler, på det sättet får man bäst kostnadseffektivitet, lösningskapabilitet samt framtidssäkrade system och lösningar. Westmere jobbar med öppna lösningar vilket innebär att våra kunder inte blir inlåsta i proprietära system där man tvingas gå till enbart en leverantör för framtida behov kopplat till det införskaffade system som implementerats. På detta sättet kan man framtidssäkra sin lösning för att förhindra att man tvingas in i dyra och mindre effektiva leverantörskedjor både kopplat till funktion men även till pris.

Öppna system där alla leverantörer kan vara med och buda på framtida affärer innebär en säkerthet för kunden att sina framtida behov kan matchas mot marknaden i sin helhet och på det sättet kontrollera att man även i framtiden betalar marknadsmässiga priser för framtida behov samt att man kan utnyttja framtida lösningar på kommande utmaningar. Detta ger kunden ett framtidssäkrat system eller lösning!

One-Access

Westmeres Access-System erbjudande One-Access; består av Smart Access (digitala lås), Smart Entry (Porttelefon), Cloud Access (back-end system med IP-Växel). One-Access är en flexiblel, modulärt standardiserad lösning som erbjuder en framtidssäkrad miljö då den är icke-proprietär samt robust skalbar för att kontinerligt ge maximal användarglädje!


Smart Access

Smart Access är nästa generation access-lösning med högsta säkerhet. Smart Access ger stor frihet gällande formfaktor för accessgivare, använd den accessgivaren du är mest bekväm med (t.ex. SL-kort, träningskort, armband, mobiltelefon eller implantat) samtidigt som du behåller hög säkerhetsnivå. Systemet kan administreras centraliserat via uppkoppling till lokal server, eller fristående med hjälp av en mobil. Den stöder användaridentifiering via RFID-kort, NFC eller BLE-teknik (Bluetooth).


Smart Entry

Smart Entry är en helhetslösning med marknadsledande porttelefon med högsta robusthet samtidigt som systemet är helt IP baserat vilket innebär enorm full digital kapabilitet. Lösningen med tillhörande administrationsgränssnitt borgar för ett säkert, digitalt och framtidssäkrat porttelefonkoncept!


Digitala lås

Om en nyckel tappas bort måste låset inte bytas ut och låset måste inte anpassas till nya nycklar. Med digital låset kan du återkalla behörigheterna för en borttappad nyckel via systemet på ett snabbt, lätt och billigt sätt utan att låsen måste bytas ut eller anpassas till nya nycklar. Du behöver inte heller byta ut de nycklar som fortfarande används. (text från iloq hemsida)


IP Centrex

Ingen växel är för liten eller för stor för Westmere. Vi erbjuder telefoniväxellösningar som är smidiga och lätta att hantera. Vår IP-växel innebär att företagets telefoni integreras med företagets datanätverk.

Den mobila växeln kan hanteras var än du är i världen och om ni redan har en befintlig kommunikations-plattform till er kundservice kan vi erbjuda SIP-anslutning som gör er befintliga växel än mer effektiv.


Smart Booking

Vill du förenkla alla bokningsbara utrymmen i din fastighet? Vi har en bokningsystem som redan är förintegrerad med Smart Access där medlemmar enkelt kan boka gemensamma utrymmen så som tvättstuga och festlokal från datorn i lägenheten eller via smartphones.


Dörrautomatik

Dörrautomatik öppnar dörren automatiskt där detta behövs av olika skäl. WEstmere har dörrautomatik utav flera olika märken som passar både innerdörr och ytterdörr. Dörrautomatik kan styreas med rörelsesensorer, armbågskontakt, fjärrkontroll eller med Westmeres passersystem.


Larm

Westmere kan leverera ett larmsystem med larmklass 3 (SBSC). Detta system ger kunden en larmlösning där kommunikationen alltid är krypterad, vare sig det sker via IP eller trådlöst. Larmet är redan integrerad med vår One-Access lösning men går även att integrerera med andra system och plattformar.


Kameraövervakning

Vi kan erbjuda kameraövervakning för arbetsplatser, flerbostadshus och offentliga fastigheter. Med vår kameraövervakningssytem får du maximal bildkvalitet och de senaste smarta funktionerna. Kamerorna har en upplösning på hela 5mp och kan även bås med inbyggd optisk zoom som man kan styra direkt från telefonen. Systemet är skalbar och passar både mindre utrymme och organisation men också större utrymme och organisation.