Butik

Fastighets-IT för butiker
Westmere erbjuder anpassade Fastighets-IT och säkerhetslösningar för företag och butikskedjor inom Access-System, porttelefoni, passersystem, lås, larm, dörrautomatik och kameraövervakning.

En kontakt
Våra Kunder har en och samma kontakt att vända sig till. Detta oavsett var i landet de behöver hjälp och oavsett vad deras behov gäller.

One-Access

Westmeres Access-System erbjudande One-Access; består av Smart Access (digitala lås), Smart Entry (Porttelefon), Cloud Access (back-end system med IP-Växel). One-Access är en flexiblel, modulärt standardiserad lösning som erbjuder en framtidssäkrad miljö då den är icke-proprietär samt robust skalbar för att kontinerligt ge maximal användarglädje!


Smart Access

Smart Access är nästa generation access-lösning med högsta säkerhet. Smart Access ger stor frihet gällande formfaktor för accessgivare, använd den accessgivaren du är mest bekväm med (t.ex. SL-kort, träningskort, armband, mobiltelefon eller implantat) samtidigt som du behåller hög säkerhetsnivå. Systemet kan administreras centraliserat via uppkoppling till lokal server, eller fristående med hjälp av en mobil. Den stöder användaridentifiering via RFID-kort, NFC eller BLE-teknik (Bluetooth).


Smart Entry

Smart Entry är en helhetslösning med marknadsledande porttelefon med högsta robusthet samtidigt som systemet är helt IP baserat vilket innebär enorm full digital kapabilitet. Lösningen med tillhörande administrationsgränssnitt borgar för ett säkert, digitalt och framtidssäkrat porttelefonkoncept!


Digitala lås

Om en nyckel tappas bort måste låset inte bytas ut och låset måste inte anpassas till nya nycklar. Med digital låset kan du återkalla behörigheterna för en borttappad nyckel via systemet på ett snabbt, lätt och billigt sätt utan att låsen måste bytas ut eller anpassas till nya nycklar. Du behöver inte heller byta ut de nycklar som fortfarande används. (text från iloq hemsida)


IP Centrex

Ingen växel är för liten eller för stor för Westmere. Vi erbjuder telefoniväxellösningar som är smidiga och lätta att hantera. Vår IP-växel innebär att företagets telefoni integreras med företagets datanätverk.

Den mobila växeln kan hanteras var än du är i världen och om ni redan har en befintlig kommunikations-plattform till er kundservice kan vi erbjuda SIP-anslutning som gör er befintliga växel än mer effektiv.


Dörrautomatik

Dörrautomatik öppnar dörren automatiskt där detta behövs av olika skäl. WEstmere har dörrautomatik utav flera olika märken som passar både innerdörr och ytterdörr. Dörrautomatik kan styreas med rörelsesensorer, armbågskontakt, fjärrkontroll eller med Westmeres passersystem.


Larm

Westmere kan leverera ett larmsystem med larmklass 3 (SBSC). Detta system ger kunden en larmlösning där kommunikationen alltid är krypterad, vare sig det sker via IP eller trådlöst. Larmet är redan integrerad med vår One-Access lösning men går även att integrerera med andra system och plattformar.


Kameraövervakning

Vi kan erbjuda kameraövervakning för arbetsplatser, flerbostadshus och offentliga fastigheter. Med vår kameraövervakningssytem får du maximal bildkvalitet och de senaste smarta funktionerna. Kamerorna har en upplösning på hela 5mp och kan även bås med inbyggd optisk zoom som man kan styra direkt från telefonen. Systemet är skalbar och passar både mindre utrymme och organisation men också större utrymme och organisation.


Fastighetsnät

Att bygga fastighetsnät kan göras på många olika sätt. Vilket som väljs styrs till stor del av kundensbehov. Vi tar hand om helheten när det gäller fast kommunikationsinfrastruktur för fastigheter, såväl fiber- som kopparbaserad. Åtagandet omfattar allt från förstudie och design, installation och konfiguration till att säkerställa hela leveransen. Det kan även inkludera förvaltning och underhåll av fastighetsnäten.


Elinstallation

Mängden elutrustning och elsystem i en fastighet ökar ständigt. Ett väl utformat och professionellt installerat elsystem förbättrar en egendoms eller industrianläggnings prestanda avsevärt. Med regelbundet och professionellt underhåll säkerställs systemens funktionalitet, livscykellängd och energieffektivitet. Vårt erbjudande inom el omfattar elektriska installationer från lågspänning till högspänning.nBelysning är en del av teknikområdet el och sträcker sig från allmän belysningsteknik till specifik behovsanpassad belysningsstyrning. Vi erbjuder allt från lösningar för gatubelysning, garage, eller till inomhusbelysning så som kontor och trappuppgångar.


Elfordonsladdare

Möjligheten att på ett enkelt sätt kunna ladda elfordon och laddhybrider har blivit allt viktigare i strävan mot ett mer klimatsmart samhälle. Oavsett om ni behöver en enstaka laddbox eller en omfattande installation med många laddpunkter i ett stort garage, kan Westmere leverera smarta, säkra och kvalitativa paketlösningar. Lösningar som också hanterar såväl lastbalansering som system för debitering av elförbrukning. Vi levererar kompletta och framtidssäkra laddlösningar för bostadsrättsföreningar, företag och publika platser.


EKL – EnergiKartLäggning

En EKL ger en fullödig vy av hur man kan kan effektivisera sin Fastighet gällande energieffektivitet och vilka kortsiktiga såväl som långsiktiga möjliga initiativ man kan göra inom detta. Westmere har en tydlig process för hur man jobbar med detta och ger kunden kontinuerligt stöd i små likväl som stora ställningstagande i hela vägen från initiativ gällande sensormätning till geo-energiinitiativ. Westmere ingår i partnerekosystem med de största aktörerna på marknaden men ger ett oberende tredjepartsperspektiv för sina kunder för att stötta dem i sina val och initiativ oberoende av vilken aktör man vill ska göra detta till slut!