Kontor

Fastighets-IT för kontor och lokal
För er som hyr någon form av lokal är ett pålitligt skydd för era ägodelar en förutsättning för att er dagliga verksamhet ska flyta på effektivt. Dels måste kunder och andra besökare känna sig trygga inom era lokaler, dels behöver era anställda åtkomst till en säker arbetsplats där de kan känna sig trygga för att kunna arbeta effektivt. Westmere erbjuder anpassade säkerhetslösningar i form av lås, passersystem, inbrottslarm, dörrautomatik och kameraövervakning för kontor och andra lokaler som skapar en säker och trygg miljö att vistas inom.

Med det menar vi exempelvis att låssystemet för ett hotell ska vara smidigt och enkelt att använda för alla besökande hotellgäster. Passersystemet för ett dygnet-runt-öppet gym ska kunna kontrollera tillträdet på ett säkert sätt. Kameraövervakningen hos en bilhandlare ska vara avsedd att skydda en bilpark av högt värde. Vi strävar helt enkelt efter att ge rätt säkerhet på rätt plats!

Smarta helhetslösningar
Vare sig ni behöver ett inbrottslarm för kontoret eller dörrautomatik för en bostadsfastighet så är vårt mål att göra er upplevelse så smidig och kostnadseffektiv som möjligt. Därför jobbar vi alltid med skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper er från start till mål.

Projektering och planering
Vi besöker er fastighet direkt för att undersöka dess förutsättningar, möjligheter och potentiella svagheter. Baserat på våra undersökningar tar vi fram ett projektförslag med en säkerhetslösning anpassad efter era behov.

Leverans och installation
Många av våra säkerhetslösningar är komplexa system som kräver en erfaren och certifierad anläggningsfirma för att installera. Med Westmere kan du vara trygg i att dina larmsystem och andra säkerhetssystem alltid blir korrekt installerade.

Utbildning och träning
I samband med installationen erbjuder vi tydliga handhavandeinstruktioner där vi demonstrerar hur lösningarna fungerar och används på rätt sätt. Vi erbjuder även utbildningar för er personal tillsammans med våra tekniker så att hela arbetslaget är förberedda inför olika situationer som kan uppstå.

Service och underhåll
Har ni problem med passersystemet för kontoret? Inga problem. Kontakta oss direkt så åker vi ut och hjälper er på plats. Vi är ett servicefokuserat bolag med stort engagemang i våra kunders säkerhetslösningar. Vi har en jour ni kan kontakta när ni vill. Beroende på situation kan vi antingen lösa det via fjärrstyrning eller så skickar vi ut någon att besöka er på plats.

One-Access

Westmeres Access-System erbjudande One-Access; består av Smart Access (digitala lås), Smart Entry (Porttelefon), Cloud Access (back-end system med IP-Växel). One-Access är en flexiblel, modulärt standardiserad lösning som erbjuder en framtidssäkrad miljö då den är icke-proprietär samt robust skalbar för att kontinerligt ge maximal användarglädje!


Smart Access

Smart Access är nästa generation access-lösning med högsta säkerhet. Smart Access ger stor frihet gällande formfaktor för accessgivare, använd den accessgivaren du är mest bekväm med (t.ex. SL-kort, träningskort, armband, mobiltelefon eller implantat) samtidigt som du behåller hög säkerhetsnivå. Systemet kan administreras centraliserat via uppkoppling till lokal server, eller fristående med hjälp av en mobil. Den stöder användaridentifiering via RFID-kort, NFC eller BLE-teknik (Bluetooth).


Smart Entry

Smart Entry är en helhetslösning med marknadsledande porttelefon med högsta robusthet samtidigt som systemet är helt IP baserat vilket innebär enorm full digital kapabilitet. Lösningen med tillhörande administrationsgränssnitt borgar för ett säkert, digitalt och framtidssäkrat porttelefonkoncept!


Digitala lås

Om en nyckel tappas bort måste låset inte bytas ut och låset måste inte anpassas till nya nycklar. Med digital låset kan du återkalla behörigheterna för en borttappad nyckel via systemet på ett snabbt, lätt och billigt sätt utan att låsen måste bytas ut eller anpassas till nya nycklar. Du behöver inte heller byta ut de nycklar som fortfarande används. (text från iloq hemsida)


IP Centrex

Ingen växel är för liten eller för stor för Westmere. Vi erbjuder telefoniväxellösningar som är smidiga och lätta att hantera. Vår IP-växel innebär att företagets telefoni integreras med företagets datanätverk.

Den mobila växeln kan hanteras var än du är i världen och om ni redan har en befintlig kommunikations-plattform till er kundservice kan vi erbjuda SIP-anslutning som gör er befintliga växel än mer effektiv.


Dörrautomatik

Dörrautomatik öppnar dörren automatiskt där detta behövs av olika skäl. WEstmere har dörrautomatik utav flera olika märken som passar både innerdörr och ytterdörr. Dörrautomatik kan styreas med rörelsesensorer, armbågskontakt, fjärrkontroll eller med Westmeres passersystem.


Larm

Westmere kan leverera ett larmsystem med larmklass 3 (SBSC). Detta system ger kunden en larmlösning där kommunikationen alltid är krypterad, vare sig det sker via IP eller trådlöst. Larmet är redan integrerad med vår One-Access lösning men går även att integrerera med andra system och plattformar.


Kameraövervakning

Vi kan erbjuda kameraövervakning för arbetsplatser, flerbostadshus och offentliga fastigheter. Med vår kameraövervakningssytem får du maximal bildkvalitet och de senaste smarta funktionerna. Kamerorna har en upplösning på hela 5mp och kan även bås med inbyggd optisk zoom som man kan styra direkt från telefonen. Systemet är skalbar och passar både mindre utrymme och organisation men också större utrymme och organisation.


Fastighetsnät

Att bygga fastighetsnät kan göras på många olika sätt. Vilket som väljs styrs till stor del av kundensbehov. Vi tar hand om helheten när det gäller fast kommunikationsinfrastruktur för fastigheter, såväl fiber- som kopparbaserad. Åtagandet omfattar allt från förstudie och design, installation och konfiguration till att säkerställa hela leveransen. Det kan även inkludera förvaltning och underhåll av fastighetsnäten.


Elinstallation

Mängden elutrustning och elsystem i en fastighet ökar ständigt. Ett väl utformat och professionellt installerat elsystem förbättrar en egendoms eller industrianläggnings prestanda avsevärt. Med regelbundet och professionellt underhåll säkerställs systemens funktionalitet, livscykellängd och energieffektivitet. Vårt erbjudande inom el omfattar elektriska installationer från lågspänning till högspänning.nBelysning är en del av teknikområdet el och sträcker sig från allmän belysningsteknik till specifik behovsanpassad belysningsstyrning. Vi erbjuder allt från lösningar för gatubelysning, garage, eller till inomhusbelysning så som kontor och trappuppgångar.


Elfordonsladdare

Möjligheten att på ett enkelt sätt kunna ladda elfordon och laddhybrider har blivit allt viktigare i strävan mot ett mer klimatsmart samhälle. Oavsett om ni behöver en enstaka laddbox eller en omfattande installation med många laddpunkter i ett stort garage, kan Westmere leverera smarta, säkra och kvalitativa paketlösningar. Lösningar som också hanterar såväl lastbalansering som system för debitering av elförbrukning. Vi levererar kompletta och framtidssäkra laddlösningar för bostadsrättsföreningar, företag och publika platser.