Fastighetsbolag

Fastighets-IT för fastighetsbolag
Ni som äger eller förvaltar fastigheter möter dagligen frågor som rör en effektiv och säker hantering av era lokaler. Resultatet av ert säkerhetsarbete påverkar både er lönsamhet och arbetsbelastning.

Westmere har en gedigen erfarenhet som partner till fastighetsbolag gällande Fastighets-IT och säkerhet. Vi är väl insatta i alla typer av problem och kan hjälpa er att effektivisera allt ert arbete kring Fastighets-IT och säkerhet. Vår breda kompetens, när det rör sig om allt ifrån helheten med Access-System, till lås- och passersystem, kamerabevakning, larm och inbrottsskydd, gör att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv helhetslösning som kompetent samarbetspartner till er.

Trygga bostäder och flerfamiljshus
Vi erbjuder anpassade lösningar som ökar tryggheten för era hyresgäster och gör dem nöjdare. Lika viktigt är lönsamheten för er som hyresvärd. En säker och effektiv fastighet får alla att må bra!

One-Access

Westmeres Access-System erbjudande One-Access; består av Smart Access (digitala lås), Smart Entry (Porttelefon), Cloud Access (back-end system med IP-Växel). One-Access är en flexiblel, modulärt standardiserad lösning som erbjuder en framtidssäkrad miljö då den är icke-proprietär samt robust skalbar för att kontinerligt ge maximal användarglädje!


Digitala lås

Om en nyckel tappas bort måste låset inte bytas ut och låset måste inte anpassas till nya nycklar. Med digital låset kan du återkalla behörigheterna för en borttappad nyckel via systemet på ett snabbt, lätt och billigt sätt utan att låsen måste bytas ut eller anpassas till nya nycklar. Du behöver inte heller byta ut de nycklar som fortfarande används. (text från iloq hemsida)


IP Centrex

Ingen växel är för liten eller för stor för Westmere. Vi erbjuder telefoniväxellösningar som är smidiga och lätta att hantera. Vår IP-växel innebär att företagets telefoni integreras med företagets datanätverk.

Den mobila växeln kan hanteras var än du är i världen och om ni redan har en befintlig kommunikations-plattform till er kundservice kan vi erbjuda SIP-anslutning som gör er befintliga växel än mer effektiv.


Dörrautomatik

Dörrautomatik öppnar dörren automatiskt där detta behövs av olika skäl. WEstmere har dörrautomatik utav flera olika märken som passar både innerdörr och ytterdörr. Dörrautomatik kan styreas med rörelsesensorer, armbågskontakt, fjärrkontroll eller med Westmeres passersystem.


Larm

Westmere kan leverera ett larmsystem med larmklass 3 (SBSC). Detta system ger kunden en larmlösning där kommunikationen alltid är krypterad, vare sig det sker via IP eller trådlöst. Larmet är redan integrerad med vår One-Access lösning men går även att integrerera med andra system och plattformar.


Kameraövervakning

Vi kan erbjuda kameraövervakning för arbetsplatser, flerbostadshus och offentliga fastigheter. Med vår kameraövervakningssytem får du maximal bildkvalitet och de senaste smarta funktionerna. Kamerorna har en upplösning på hela 5mp och kan även bås med inbyggd optisk zoom som man kan styra direkt från telefonen. Systemet är skalbar och passar både mindre utrymme och organisation men också större utrymme och organisation.


Fastighetsnät

Att bygga fastighetsnät kan göras på många olika sätt. Vilket som väljs styrs till stor del av kundensbehov. Vi tar hand om helheten när det gäller fast kommunikationsinfrastruktur för fastigheter, såväl fiber- som kopparbaserad. Åtagandet omfattar allt från förstudie och design, installation och konfiguration till att säkerställa hela leveransen. Det kan även inkludera förvaltning och underhåll av fastighetsnäten.


Elinstallation

Mängden elutrustning och elsystem i en fastighet ökar ständigt. Ett väl utformat och professionellt installerat elsystem förbättrar en egendoms eller industrianläggnings prestanda avsevärt. Med regelbundet och professionellt underhåll säkerställs systemens funktionalitet, livscykellängd och energieffektivitet. Vårt erbjudande inom el omfattar elektriska installationer från lågspänning till högspänning.

Belysning är en del av teknikområdet el och sträcker sig från allmän belysningsteknik till specifik behovsanpassad belysningsstyrning. Vi erbjuder allt från lösningar för gatubelysning, garage, eller till inomhusbelysning så som kontor och trappuppgångar.


Elfordonsladdare

Möjligheten att på ett enkelt sätt kunna ladda elfordon och laddhybrider har blivit allt viktigare i strävan mot ett mer klimatsmart samhälle. Oavsett om ni behöver en enstaka laddbox eller en omfattande installation med många laddpunkter i ett stort garage, kan Westmere leverera smarta, säkra och kvalitativa paketlösningar. Lösningar som också hanterar såväl lastbalansering som system för debitering av elförbrukning. Vi levererar kompletta och framtidssäkra laddlösningar för bostadsrättsföreningar, företag och publika platser.


Smart Låssmed ™

Låssystem och tjänster för låssystem är kritiskt att det funkar kontinuerligt och det är viktigt att även jobba proaktivt med dessa områden för att undvika skadegörelse, inbrott och stöld. Westmere är en Smart Låssmed som jobbar med smarta Låssmedserbjudanden för att tillse att Fastighetsägare och operatörer av Fastigheter kan ha en aktiv och proaktiv partner i sitt arbete för en trygg och säker arbets- och boendemiljö!


Hållbarhetskonsult

Westmere är den självklara partners inom Fastighets-IT och hur man jobbar hållbart med sin Fastighet och sina system och tjänster för att både vara effektiv och hållbar i sin drift! Westmere jobbar brett med hållbarhet och effektivisering i alla led och har tydliga processer för att kontinuerligt verka för att våra kunder ska kunna få maximal ut från dessa perspektiv.


EKL – EnergiKartLäggning

En EKL ger en fullödig vy av hur man kan kan effektivisera sin Fastighet gällande energieffektivitet och vilka kortsiktiga såväl som långsiktiga möjliga initiativ man kan göra inom detta. Westmere har en tydlig process för hur man jobbar med detta och ger kunden kontinuerligt stöd i små likväl som stora ställningstagande i hela vägen från initiativ gällande sensormätning till geo-energiinitiativ. Westmere ingår i partnerekosystem med de största aktörerna på marknaden men ger ett oberende tredjepartsperspektiv för sina kunder för att stötta dem i sina val och initiativ oberoende av vilken aktör man vill ska göra detta till slut!